Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός: Στην έξοδο ο Ουρτάδο


Ενοχλημένοι παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό από την εικόνα του Μοϊσές Ουρτάδο στα τελευταία φιλικά, με αποκορύφωμα αυτό της Κυριακής κόντρα στην Χέρενφεν. Σε πολύ δύσκολη θέση ο Ισπανός μέσος.

Στο μάτι του «κυκλώνα» έχει μπει στον Ολυμπιακό ο Μοϊσές Ουρτάδο. Οι αποκαρδιωτικές εμφανίσεις του Ισπανού μέσου, με αποκορύφωμα το σημερινό αποχαιρετιστήριο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με την Χέρενφεν είναι πολύ πιθανό να τον ωθήσουν στην πόρτα της εξόδου!

Ο πρώην αρχηγός της Εσπανιόλ, ο οποίος στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας τόνιζε ότι φέτος θα προσπαθήσει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, αφού ο 31χρονος μέσος ακόμη δεν έχει πείσει ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις σε μια ομάδα με το ειδικό βάρος και τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού

Τα παιδαριώδη λάθη, που υπέπεσε κόντρα στους Ολλανδούς, όπως επίσης αι η φανερή αδυναμία του να «δέσει τις γραμμές στην καρδιά του άξονα αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της ... υπομονής στο πρόσωπό του. Πλέον, το μέλλον του Ουρτάδο είναι εξαιρετικά ομιχλώδες και πού δύσκολα προβλέπεται να παραμείνει στο ρόστερ.

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...