Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Χειρουργείο ο Ιμπαγάσα!

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα περάσει τελικά το κατώφλι του χειρουργείου ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα υποβληθεί τελικώς την Τετάρτη σε χειρουργική επέμβαση, με τον Ολυμπιακό να ξεκαθαρίζει ότι ο ακριβής χρόνος απουσίας του θα προσδιοριστεί μετά την αρθροσκόπησή του. Ο «Κάνιο» πάντως θα απουσιάσει –σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις– από την ενεργό δράση περίπου έναν μήνα.


Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο άσος των Πειραιωτών θα κάνει την Τετάρτη στο Θεραπευτήριο Metropolitan αρθροσκόπηση για την αποκατάσταση του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Την επέμβαση θα πραγματοποιήσει ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος. Όπως γνωστοποίησαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το πόσο λείψει από τα γήπεδα θα κοινοποιηθεί αμέσως μετά το πέρας της επέμβασης.
Όπως φαίνεται πάντως ο «Κάνιο» θα λείψει περίπου έναν μήνα από την ενεργό δράση. Έτσι και αλλιώς ήταν δεδομένο πως δεν θα προλάβαινε τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Καβάλα, ενώ θα δώσει... μάχη με τον χρόνο για να είναι σε θέση να παίξει στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Σκασμένος» ο παίκτης
Ο ίδιος ο Ιμπαγάσα είναι πολύ στεναχωρημένος από αυτήν την εξέλιξη. Ο έμπειρος παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας δεν μπορούσε να πιστέψει το πώς συνέβη αυτό και είναι απαρηγόρητος για το ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.
gazetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...