Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Παρελθόν Μπάντοβιτς - Νταμπίζας από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ

Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΛ, που την έφεραν μακριά από την κορυφή της Football League και τον στόχο της επανόδου στη Σούπερ Λίγκα, κόστισαν τις θέσεις των Μπόζινταρ Μπάμτοβιτς και Νίκου Νταμπίζα.

Οι δυο είχαν αναλάβει πρόσφατα την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, όμως οι διοικούντες της θεσσαλικής ΠΑΕ βλέποντας ότι με ένα δυο ακόμα αρνητικά αποτελέσματα, η ομάδα κινδυνεύει να μείνει οριστικά εκτός μάχης ανόδου, αποφάσισαν να κινηθούν άμεσα και να «ταράξουν» τα νερά…

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, τον συνεργάτη του, Νίκο Νταμπίζα και τον γυμναστή, Κώστα Παρούση. Η συνεργασία ολοκληρώθηκε κατόπιν αιτήματος των μελών του τεχνικού τιμ», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιήθηκε η απομάκρυνση των δυο.

Σε σχετική του δήλωση ο Μπάντοβιτς τόνισε: «Λυπάμαι που φεύγω από μια μεγάλη ομάδα, για την οποία είχα όνειρα, σχέδια και φιλοδοξίες. Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δεν μπορώ να συνεχίσω, αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ τον κόσμο της Λάρισας και εύχομαι στην ΑΕΛ, από τα βάθη της καρδιάς μου, να πετύχει τους στόχους της. Θα παραμείνω στη διάθεση της ομάδας για τις προσεχείς ημέρες, όσο χρειαστεί μέχρι να αναλάβει καθήκοντα ο αντικαταστάτης μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...