Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΒΟΛΕΪ: Ολυμπιακός νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» στις γυναίκες

Μεγάλη μάχη πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Ρέντη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της β΄ φάσης για τις θέσεις 1-6 στην Α1 βόλεϊ γυναικών. Οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν του Τριφυλλιού με 3-2 σετ και ανέβηκαν για… συγκατοίκηση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο σετ οι Ερυθρόλευκες είχαν συνεχώς το προβάδισμα, με τον Παναθηναϊκό να αντιδρά στο τέλος και να κάνει το 1-0. Στο δεύτερο σετ, η γηπεδούχος ομάδα έκανε... περίπατο για το 1-1, με τις Πράσινες να απαντούν με τον ίδιο τρόπο και να ανακτούν το προβάδισμα με 2-1.

Ντέρμπι με τα όλα του στο τέταρτο σετ, με ανατροπές και τελικό νικητή τον Ολυμπιακό που έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί, οι Πειραιώτισσες είχαν καλό μπλοκ, λίγα λάθη και έφτασαν στο τελικό 15-8.

Με αυτούς τους δύο βαθμούς, η ομάδα του Λιμανιού έπιασε στη δεύτερη θέση τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 16, 4 δηλαδή λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Η Ενωση ήταν αυτή που ευνοήθηκε περισσότερο από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, έχοντας πλέον και το περιθώριο λάθους.

Τα σετ: 23-25, 25-15, 14-25, 25-20, 15-8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...