Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Αρης- Λεβαδειακός 2-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ και των δυο τερμάτων της ομάδας τον Καστίγιο ο Αρης επιβλήθηκε με 2-1 του Λεβαδειακού στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι κίτρινοι έφτασαν έτσι τις δυο συνεχόμενες νίκες και κοιτούν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, την ώρα που οι Βοιωτοί παρέμειναν εγκλωβισμένοι στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο Μεξικανός επιθετικός, παίζοντας με πρόβλημα τραυματισμού σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος, κατάφερε σχεδόν μόνος του να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ του Αρη, όχι μόνο εξαιτίας των γκολ που πέτυχε, αλλά κυρίως λόγω της νοοτροπίας που πέρασε στους συμπαίκτες του.

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στο 5ο μόλις λεπτό της συνάντησης με τον Σουμπίνιο και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του σε όλο το πρώτο μέρος. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Καστίγιο ισοφάρισε για τον Αρη και από εκείνο το χρονικό σημείο και ύστερα το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους κίτρινους.

Παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, το συγκρότημα του Μανουέλ Μασάδο έδειχνε να μη μπορεί να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Δημήτρη Κυριακίδης. Στο 90', όμως, σε φάση διαρκείας στα καρέ του Λεβαδειακού ο Καστίγιο θα έδινε τη λύση στους γηπεδούχους με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...