Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-2

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του μέσα στο ΟΑΚΑ με 2-0 επί της ΑΕΚ, που έπεσε τέταρτη.

Ο δικέφαλος του Βορρά, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση και έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Αθανασιάδη και Γεωργιάδη, δεν δυσκολεύτηκε να υποχρεώσει την Ένωση στη δεύτερή της ήττα από αυτόν τις τελευταίες δυο εβδομάδες, μετά και το μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι στο Κύπελλο.

Η ΑΕΚ αγωνιστικά πάει από το κακό στο χειρότερο, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στην αποψινή αναμέτρηση, αφού η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να επιβάλει ολοκληρωτικά τον ρυθμό της και να απειλήσει ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους. Με αυτή την ήττα, μάλιστα, η Ένωση έφτασε τις τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, καθώς είχαν προηγηθεί και οι ισοπαλίες με Ξάνθη και Εργοτέλη. Τελευταία της νίκη ήταν το εκτός έδρας 2-0 με τον Λεβαδειακό.

Στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους, που είχαν οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Χοσέ Κάρλος, όμως ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς και να πάρει τα ηνία του ματς.

Συγκεκριμένα στο 15' ο Γεωργιάδης αφέθηκε ολομόναχος έξω από την περιοχή της ΑΕΚ και αφού σήκωσε το κεφάλι, είδε τον Αραμπατζή εκτός θέσης. Με πολύ ωραίο πλασέ τον κρέμασε και έγραψε το 1-0.

Η Ένωση βγήκε μπροστά μετά το γρήγορο προβάδισμα του ΠΑΟΚ και πίεσε για την ισοφάριση, αλλά έψαξε το γκολ μη ορθολογικά και το καλά στημένο συγκρότημα του Λάσλο Μπόλονι δεν ανησύχησε άλλη φορά στο πρώτο μέρος, εκτός από ένα σουτ του Κάρλος στο 44'.

Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για την ΑΕΚ από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, φάση όμως που έπρεπε να σταματήσει λόγω χέρι του Έλληνα αμυντικού.

Παρόλα αυτά, πάλι ο ΠΑΟΚ θα ήταν εκείνος που θα σκόραρε και θα σφράγιζε τη νίκη του. Στο 66' ο Λαζάρ με εξαιρετική κάθετη μπαλιά-τρύπα βρήκε τον Αθανασιάδη ολομόναχο μέσα στην περιοχή του Αραμπατζή και ο νεαρός φορ δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να φτάσει τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...