Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Ολυμπιακός- Εργοτέλης 3-0

Στο κατόπι του Παναθηναϊκού παρέμεινε ο Ολυμπιακός με τη νίκη του στο Καραϊσκακη με 3-0 επί του Εργοτέλη, ο οποίος αγωνίστηκε σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος με εννιά παίκτες.

Οι Κρητικοί άντεξαν για 58 λεπτά στην πίεση που τους άσκησαν οι ερυθρόλευκοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, λύγισαν όμως όταν ο Πάντελιτς από κοντά με το σώμα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η αντίσταση του Εργοτέλη κάμφθηκε τρία λεπτά από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας πολύ αυστηρής αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χίμπλινγκερ από τον διαιτητή Τάσο Κάκο. Ο Γερμανός αμυντικός σε ένα μαρκάρισμα στο 55' τζάρτζαρε τον Ντιόγκο και τον έριξε κάτω, φάουλ που αν πρέπει να παρατηρηθεί με κάρτα, τότε ελάχιστοι αγώνες θα τελείωναν χωρίς κόκκινες...

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, θα έμεναν εν τέλει με εννιά παίκτες, λόγω αποβολής και του 18χρονου Μπουχαλάκη (αυτή σωστή) στο 60' -πάλι με δεύτερη κίτρινη- για τάκλιν από πίσω στον Αμπντούν.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να αυξάνει την πίεσή του και έτσι πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Μέλμπεργκ θα πετύχαινε και δεύτερο γκολ, που θα σφράγιζε τη νίκη του.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Γιάννης Φετφατζίδης με εξαιρετική ατομική ενέργεια και πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πίρσον, ο οποίος είδε τη μπάλα να καταλήγει για τρίτη φορά στα δίχτυα της ομάδας του.
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...