Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τον Πάουλο Μασάδο, της Τουλούζ, θέλει ο Ολυμπιακός

Σε διαπραγματεύσεις με την Τουλούζ για την απόκτηση του Πάουλο Μασάδο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι ζητούν από την γαλλική ομάδα να αποκτήσουν τον 25χρονο χαφ ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς του μετά το συγκεκριμένο διάστημα εφόσον ικανοποιήσει με την απόδοσή του, τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδος. Η δοίκηση του γαλλικού συλλόγου φλέρεται πάντως να ζητά 4 εκατ. ευρώ για κανονική μεταγραφή γεγονός που δυσκολεύει την συγκεκριμένη περίτωση.

Από την πλευρά του ο Πάουλο Ρικάρντο Ριμπέιρο ντε Ζέσους Μασάδο (το πλήρες όνομά του) που μετράει την φετινή σεζόν (2011 – 2012) 15 συμμετοχές και τρία γκολ με την φανέλα της γαλλικής ομάδας είναι θετικός στο να μετακομίσει στο Λιμάνι και για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ώστε να ελπίζει ότι θα κληθεί στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για το Euro 2012.

«Γνωρίζω και εγώ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Εχω μιλήσει με τον Κέβιν Μιραλάς με τον οποίον παίζαμε μαζί στην Σεντ Ετιέν (από το 2008 μέχρι το 2009) και ξέρω πολλά πράγματα για τον σύλλογο. Με κολακεύει το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω σε αυτή την ομάδα καθώς έχω παίξει απέναντι στο κοινό της με την Σεντ Ετιέν (το 2009 στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ουέφα) και δεν μπορώ να ξεχάσω την ατμόσφαιρα. Είναι δεδομένο ότι θα φύγω από την Τουλούζ. Ελπίζω να τα βρει ο Ολυμπιακός με την ομάδα μου είτε με οψιόν αγοράς είτε με κανονική μεταγραφή», δήλωσε χαρακτηριστικά στην Sportday.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...