Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Εύκολα στους «4» ο Ολυμπιακός

Το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΟΦΗ-Πανσερραϊκός πήρε ο Ολυμπιακός.

Με τον Μάρκο Πάντελιτς να πετυχαίνει δύο γκολ (12΄, 66΄), οι Πειραιώτες επικράτησαν 4-0 του Πανιωνίου στο Καραϊσκάκη και μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ έγιναν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Το ματς ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να μην παίρνει το καθαρό πέναλτι που υπέπεσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον Κούτσι, φάση που έγινε στο 6ο λεπτό κι αν είχε δοθεί από τον διαιτητή Αρετόπουλο, ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει διαφορετική τροπή.

Από κει και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν με το απευθείας φάουλ του Πάντελιτς στο 12΄ και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να γλιτώσουν από την ισοφάριση, στο τετ-α-τετ του Κούτσι με τον Μέγερι (πλάσαρε άουτ).

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στην επανάληψη. Στο 66΄ πάλι ο Πάντελιτς με υποδειγματικό πλασέ «έγραψε» το 2-0 και ουσιαστικά το ματς τελείωσε στο σημείο εκείνο. Ο Πανιώνιος «άνοιξε» την άμυνά του στην προσπάθεια να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο ματς, με αποτέλεσμα στο 78΄ να δεχτεί και τρίτο γκολ από την κεφαλιά του Ντιόγκο, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Αμπντούν, με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...