Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Το Gran Prix κλειστού στίβου της Νέας Υόρκης στο Action 24

Justin Gatlin
Image via Wikipedia
Το Action 24 δηλώνει παρών σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Αυτή τη Κυριακή (29/1/2012) στις 19:00 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε αποκλειστικότητα το 1ο meeting κλειστού στίβου για φέτος, καθώς το Action 24 σας πάει στο Grand Prix της Νέας Υόρκης.

Η διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο «Madison Square Garden» είναι ένας από τους 3 αγώνες που αποτελούν κριτήριο για την επιλογή των Αμερικανών αθλητών που θα στελεχώσουν την εθνική των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.

Στις οθόνες σας θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε μερικούς από τους μεγαλύτερους αθλητές του κόσμου, καθώς στο Grand Prix θα λάβουν μέρος η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2008 στα 100 μέτρα με εμπόδια Dawn Harper, η πρωταθλήτρια Kellie Wells, η δύο φορές Παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 60 μέτρα με εμπόδια Lolo Jones, η Βρετανίδα Tiffany Οφίλι Porter και η Alison Felix. Από πλευράς αντρών θα αγωνιστούν ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2008 στα 4Χ100μ Nesta Carter, ο Asafa Powell και οι Tyson Gay, Justin Gatlin (ΦΩΤΟ), Trell Kimmons και Daniel Bailey.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...