Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Στο +5 ο Παναθηναϊκός

Μετά από τέσσερις σερί νίκες με 1-0 ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στον Λεβαδειακό και με το άνετο 3-0 στο ΟΑΚΑ ξέφυγε στο +5 στην κορυφή της βαθμολογίας από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Με την ολοκλήρωση και του δεύτερου εξ αναβολής αγώνα τους από τον πρώτο γύρο (το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής), οι «πράσινοι» έχουν παίξει 18 ματς, όσα δηλαδή και ο «αιώνιός» τους αντίπαλος, γεγονός που τους τοποθετεί σε πλεονεκτική θέση για την κούρσα του τίτλου, καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική του ευθεία.

Πριν το παιχνίδι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του, ότι ο Λεβαδειακός θα ήταν πιο δύσκολος αντίπαλος από τον Ατρόμητο, όμως μέσα στο γήπεδο κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε ποτέ. Για πρώτη φορά στο 2012 το «τριφύλλι» θύμισε κάτι από τις εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών της φετινής σεζόν, παίζοντας καθαρό επιθετικό ποδόσφαιρο με ανάπτυξη κυρίως από την αριστερά πτέρυγα, αλλά και τον άξονα.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ήταν για μια ακόμα φορά ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά -παρότι δεν σκόραρε- μιας και ήταν ο δημιουργός και των τριών τερμάτων της ομάδας του.

Από κόρνερ του Αργεντινού στο 33' ο Γιόσου Σαριέγκι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ μετά από στραβοκλωτσιά του Λέτο στο 59' η μπάλα έφτασε στον Τοτσέ και εκείνος από κοντά έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Ισπανός επιθετικός πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του «τριφυλλιού» από το περασμένο καλοκαίρι, που ήρθε στο σύλλογο, κάτι που πιστοποιήθηκε από το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 63'. Ο Λέτο με εξαιρετική κάθετη πάσα τον βρήκε την κατάλληλη στιγμή πίσω από την άμυνα των φιλοξενούμενων και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Κυριακίδη.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...