Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

O Πανιώνιος 2-1 τον Ατρόμητο (VIDEO)

Ο Πανιώνιος μέσα σε ένα πεντάλεπτο ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, κερδίζοντας 2-1 τον Ατρόμητο. 

Τα γκολ για τους Κυανέρυθρους οι Γουνδουλάκης (63΄) και Μήτρογλου (67΄), ο Σφακιαννάκης άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες.

Μηδέν οξέα, μηδέν λιπαρά

Με αρκετές αλλαγές παρατάσσει την ομάδα του ο Γιώργος Δώνης λόγω και της κούρασης από τον μεσοβδόμαδο αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Τάκης Λεμονής από την άλλη «κατεβάζει» ένα αρκετά συντηρητικό σχήμα με τον Γκαλίτσιο τρίτο χαφ να δίνει βοήθειες στους Τσότσαλιτς και Ομο, με φανερή διάθεση να χτυπήσει στην κόντρα με τους Μήτρογλου και Μπάλαμπαν.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης είναι πολύ υποτονικό για τις δύο ομάδες με τον Πανιώνιο να αφήνει τον Ατρόμητο να κάνει παιχνίδι, αλλά τους Περιστεριώτες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν καθώς με τον Τάτο στον πάγκο η τριάδα Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο να μην μπορούν να «φτιάξουν» παιχνίδι. 


Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-2 Το γκολ του Μήτρογλου
Ανέβηκε από mand7. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

Χαρακτηριστικό της έλλειψης φάσεων είναι ότι η πρώτη στιγμή της αναμέτρησης σημειώνεται στο 22΄. Ο Μήτρογλου πιάνει ένα σουτ πλάγια και αριστερά της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια του Μιχαηλίδη.

Οι Περιστεριώτες ισοφαρίζουν τις ευκαιρίες στο 31΄ με ένα δυνατό σουτ του Νεμπεγλέρα που βγάζει δύσκολα ο Μάχο. Και εκεί που το παιχνίδι πήγε να αποκτήσει ρυθμό, έρχεται στο 37΄ ένα αντικείμενο στον Μπάλαμπαν σε προσπάθειά του να εκτελέσει ένα κόρνερ και το παιχνίδι διακόπτεται για περίπου πέντε λεπτά.

Η τελευταία φάση του ημιχρόνου έχει πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ελληνα στράικερ να βγαίνει από πλάγια απέναντι στον Μιχαηλίδη, αλλά να μην καταφέρνει α τον κερδίσει.

Ματσάρα και μεγάλη αντροπή στο δεύτερο

Το δεύτερο ημίχρονο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε το γκολ και τον κόσμο να χορταίνει θέαμα. Στο 51΄ ξεκινάνε όλα με τον Μπρίτο να πιάνει ένα κεραυνό έξω από την περιοχή, η μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Μάχο και τον Σφακιαννάκη στην επαναφορά να ανοίγει το σκορ.

Ο Τάκης Λεμονής αποφασίζει να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και στο 60΄ περνάει στον αγώνα τους Κουμορτζί και Σβέρκος στη θέση των Μπάλμπαν και Γιόνσον και η δικαίωση έρχεται αμέσως. Στο 63΄ Ο Κοντοές μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια, σουτάρει με τον Μιχαηλίδη να μπλοκάρει, αλλά ο Γουνδουλάκης στην επαναφορά ισοφαρίζει με προβολή. Οι Κυανέρυθροι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 67΄, πριν προλάβουν οι Περιστεριώτες να συνέλθουν, «χτυπάνε» ξανά με τον Μήτρογλου με σουτ έξω από την περιοχή πραγματοποιώντας την ολική ανατροπή.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι γίνεται ροντέο με τον Ατρόμητο να χάνει ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 87΄. Ο Σαρμιέντο σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτυπάει πάνω στον Αναστασάκο πριν καταλήξει στα δίχτυα του ανήμπορου Μάχο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας όμως πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα στο 92΄ σε εξεπαφής κεφαλιά του Σαμπού και δίνει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Ο Πανιώνιος με αυτή του τη νίκη ξεφεύγει τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και βάζει και σε περιπέτειες και τον Ατρόμητο που πλέον βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τον Αστέρα Τρίπολης που είναι η τελευταία ομάδα που υποβιβάζεται.
Χαλιλάϊ Ανδρέας- ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...