Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0 (videos)

Την πρώτη εντός έδρας νίκη της και δεύτερη συνολικά στο ΟΑΚΑ (μετά το 2-0 επί του γηπεδούχου Παναθηναϊκού για το Κύπελλο) μέσα στο 2011 πανηγύρισε η ΑΕΚ, που συνέτριψε με το εμφατικό 4-0 τον ΠΑΟΚ, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 4-0 στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και έδειξε ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Κορυφαίοι για την Ενωση, Σκόκο και Γκερέιρο, ενώ ο ΠΑΟΚ των πολλών απουσιών απογοήτευσε.




Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ενωση ο εντυπωσιακός Νάτσο Σκόκο που σκόραρε δύο τέρματα, το δεύτερο για όσκαρ, αλλά και ο… ενδυματολόγος! 

Ο τελευταίος για την επιλογή της γαλάζιας εμφάνισης, με την οποία ο Δικέφαλος της Αθήνας όχι απλά δεν χάνει, αλλά ούτε καν απειλείται! 

Σε τραγική μέρα ο ΠΑΟΚ, που πλήρωσε απουσίες, κούραση, αλλά και τις άστοχες επιλογές του Χάβου. Διασώθηκε μόνο ο Κρέσιτς, που γλίτωσε την ομάδα του από ακόμα μεγαλύτερο σκορ.




Έπρεπε να περάσουν κάτι λίγο παραπάνω από 80 ημέρες για να κερδίσει στο γήπεδο της η ΑΕΚ και αυτή τη φορά το έκανε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Η Ένωση νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ με 4-0 και πήρε ένα σαφές προβάδισμα όσον αφορά την τελική κατάταξη στα πλέι οφ έναντι της ομάδας από την Θεσσαλονίκη που κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης!




Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ποια ομάδα ήταν σε καλύτερη μέρα, αφού η ΑΕΚ ήταν διαρκώς στην επίθεση και έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Το γρήγορο γκολ του Ντιόπ ξεκλείδωσε τον ΠΑΟΚ που στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η ΑΕΚ είχε σε μεγάλη μέρα τον Νάτσο Σκόκο που πέτυχε δυο τέρματα (το δεύτερο εκπληκτικό), ενώ από κοντά και ο Ρότζερ Γκερέιρο που ήταν ο δημιουργός των δυο.


Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να μπει στο παιχνίδι και πλέον φαίνεται με τον πιο εμφαντικό τρόπο πως το ρόστερ έχει μεγάλες αδυναμίες. ..[http://www.sport24.gr/]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...