Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΠΑΟ: «Σοβαρότητα και καλή εμφάνιση»

Στο Leoforos.gr μίλησε ο Σπύρος Χουντουμάδης ο οποίος είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας και πιστεύει στον τίτλο.

Τα «φίνα κορίτσια» φιλοξενούνται το Σάββατο στο «Ζηρίνειο» (16:00) από τον Ηρακλή Κηφισιάς για την 8η αγωνιστική της Β΄φάσης του πρωταθλήματος της Α1. Στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι η καθαρή νίκη και μια καλή εμφάνιση τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πάντως, το Τριφύλλι μπορεί να βρεθεί και στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς την Δευτέρα η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και οι «πράσινες» θα περιμένουν  αυτή την αναμέτρηση που μπορεί να τις φέρει ξανά στη φυσική τους θέση, δηλαδή πρώτες!

Για το ματς με τον Ηρακλη Κηφισιάς μίλησε στο Leoforos.gr ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Χουντουμάδης.

Τι περιμένετε από την ομάδα στο ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς;

«Έχουνε μείνει τρία ματς για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Τα κοιτάμε όλα με σοβαρότητα και υπολογίζουμε όλους τους αντιπάλους το ίδιο. Βρισκόμαστε σε μια αγωνιστική άνοδο και θέλουμε να την διατηρήσουμε. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και το καλύτερο αποτέλεσμα που είναι η καθαρή νίκη».

Την Δευτέρα μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι και πρώτος…

«Σίγουρα, περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα γίνει σε αυτό το ματς και πως θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ μετά την αλλαγή προπονητή.»

Πάντως, ανεξάρτητα τι θα  γίνει στο ματς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα περνάει από χέρια του Παναθηναϊκού…

«Το ίδιο είχαμε πει και με τον Ολυμπιακό αλλά δυστυχώς στον αθλητισμό δεν έρχονται όλα όπως τα περιμένουμε. Το μόνο σίγουρο είναι να προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά, την προπόνηση και τις καλές σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

http://www.leoforos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...