Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Βαλβέρδε: «Ας γράφουν ό,τι θέλουν»…

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην επικοινωνία που είχε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από την αρχική τους συμφωνία.

Σίγουροι για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό. Ο Βάσκος προπονητής όλο αυτόν τον καιρό δεν έχει δώσει παραμικρό δικαίωμα και δηλώνει αφοσιωμένος στους «ερυθρόλευκους», με δεδομένο ΄τι το μυαλό του είναι ήδη στραμμένο στο χτίσιμο της ομάδας της επόμενης περιόδου

Με αφορμή την όλη παραφιλολογία, που είχε προκύψει την Κυριακή με τις φερόμενε δηλώσεις του 47χρονου τεχνικού σε ισπανικά ΜΜΕ, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανθρώπων της πειραϊκής ΠΑΕ με τον Βαλβέρδε και τον ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να εκδώσουν ανακοίνωση, με την οποία θα έδιναν ένα τέλος στην όλη φιλολογία, που ε΄χιε προκύψει αναφορικά εμ το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Βάσκος προπονητής όχι μόνο καθησύχασε τους παράγοντες του Ολυμπιακού, αλλά τους προέτρεψε να μην ασχολούνται με τα όσα γράφουν στην Ισπανία από τη στιγμή, όπου έχει ήδη υπάρξει συμφωνία για την παραμονή του στο Λιμάνι για έναν ακόμη χρόνο.

«Μην ασχολείστε. Ας γράφουν ό,τι θέλουν οι δημοσιογράφοι. Από τη στιγμή που έχουμε συμφωνήσει δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα  Αν θέλετε βγάλτε ανακοίνωση» αρκέστηκε να τονίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...