Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Παναθηναϊκός: Θέλει Βραζιλία ο Μάτος

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Μαρσέλο Μάτος είχε το απόγευμα ο Δημήτρης Γόντικας. Ο Βραζιλιάνος -δια του εκπροσώπου του- επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει στην Μποταφόγκο στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός, όμως ο παίκτης είναι στα πλάνα του Φερέιρα και ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει χωρίς ανταλλάγματα.

Ο Μάτος και στο παρελθόν έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, ενώ –όπως και να το δει κανείς- είναι δύσκολο να σβήσει από το μυαλό του όσα τράβηξε την τελευταία περίοδο της παρουσίας του στην Παιανία από τον Χενκ Τεν Κάτε.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή συζήτησε με τον Δημήτρη Γόντικα το ενδεχόμενο παραμονής του πελάτη του στην Μποταφόγκο και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του παρουσίασε τη θέση των «πρασίνων».

Ο παίκτης είναι στα πλάνα του Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος τον ήθελε άλλωστε και στην Πόρτο, πριν καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση όμως, που ο Βραζιλιάνος δεν πειστεί να επιστρέψει στην ομάδα, στο «τριφύλλι» δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν αντί «πινακίου φακής». Ο παίκτης υπολογίζεται από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, ενώ η οικονομική κατάσταση των Βραζιλιάνων δεν τους επιτρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις των «πρασίνων».

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν απλά να έχουν νέα επαφή στην οποία δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κάνει… ρελάνς προτείνοντας στον Μάτος επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου, σε μια προσπάθεια να τον πείσει ότι οι παλιές κακές μέρες για αυτόν στην Παιανία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...