Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Επίθεση στον Αλέξη Κούγια στο γήπεδο της Ριζούπολης

Επίθεση στον Αλέξη Κούγια και στον προπονητή της Παναχαϊκής, Ηλία Φυντάνη, έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/3)στο γήπεδο της Ριζούπολης. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στον αγώνα Απόλλων-Κόρινθος κατά την είσοδο του Αλέξη Κούγια στις κερκίδες των επισήμων.

Περίπου στο 15ο λεπτό του αγώνα, ο γνωστός δικηγόρος μαζί με τον προπονητή της Παναχαϊκής, Ηλία Φυντάνη, έκανε την εμφάνιση του στα επίσημα. Μόλις έγινε αντιληπτός από τους φιλάθλους, άρχισαν οι έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του. Μάλιστα κάποιοι κινήθηκαν προς το μέρος του και άρχισε έντονη λογομαχία.

Γρήγορα όμως η κατάσταση ξέφυγε και κάποιοι οπαδοί έριξαν δυο-τρεις "ψιλές" τόσο τον Αλέξη Κούγια όσο και τον Ηλία Φυντάνη, ενώ κάποιοι άλλοι τους πέταξαν καφέδες και άλλα αντικείμενα!
Με την επέμβαση της αστυνομίας τα δύο θύματα της επίθεσης απομακρύνθηκαν από το χώρο και έφυγαν από το γήπεδο της Ριζούπολης, κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων.
H επίθεση που δέχθηκε ο Αλέξης Κούγιας ήταν απόρροια των πρόσφατων δηλώσεων του μετά το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ στις οποίες είχε πει "την άλλη Τετάρτη αγωνιζόμαστε κόντρα στον Απόλλωνα, μια επίσης βρώμικη ομάδα".
Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...