Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός: Ο Σισέ προκάλεσε με τη συμπεριφορά του

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν αυτός που προκάλεσε στα αποδυτήρια με τη συμπεριφορά του, υποστήριξαν οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή ώστε να καταθέσουν υπομνήματα και έτσι η απόφαση αναμένεται να βγει σε 15 περίπου μέρες.
 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εκπροσωπήθηκε από τους Θόδωρο Γιαννίκο και Γιάννη Βούλτση, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ο κ.Μαρινάκης πήγε μετά το τέλος του αγώνα να σφίξει το χέρι του Σισέ, ο οποίος απάντησε με άσεμνο τρόπο, ενώ κατήγγειλαν και επίθεση του Γάλλου, μαζί με τους Τζόρβα, Λέτο και Νίνη, εναντίον του Βασίλη Τοροσίδη στα αποδυτήρια.
 
Ο Γιάννης Βούλτσης στην κατάθεσή του τόνισε: “Ο κ.Μαρινάκης έχει καταθέσει δύο μηνύσεις και μία αγωγή. Το θέμα δημιουργήθηκε από δημοσιεύματα εφημερίδων, ενώ δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι στα αποδυτήρια. Πώς μπορείτε να τα λαμβάνετε υπόψη; Απ' όσο ξέρω η έκθεση της αστυνομίας και του παρατηρητή δεν γράφουν τίποτα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού”.
 
Ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου Καραϊσκάκη, Γιάννης Τσιρώνης, παρουσίασε την εκδοχή του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν: "Όταν τελείωσε το ματς, ο κ.Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια. Λίγο πριν τις 11 κατέβηκαν από το πούλμαν οι Τζόρβας, Νίνης, Λέτο και Σισέ, οι οποίοι ήθελαν να βρουν τον Τοροσίδη και χτυπούσαν την πόρτα του δωματίου του ντόπινγκ κοντρόλ. Ο κ.Μαρινάκης συναντήθηκε τυχαία με τον Σισέ και του έδωσε το χέρι του και είχαν μία στιχομυθία στα αγγλικά αλλά δεν γνωρίζω τη γλώσσα". 
 
Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος ο οποίος είναι... γνώστης της αγγλικής, παρουσίασε το διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες: "Ο κ.Μαρινάκης του είπε ότι θα βρεθούμε ξανά του χρόνου, ο Σισέ του απάντησε θα είμαι στο εξωτερικό και ο κ.Μαρινάκης του είπε, θα τα πούμε στην Ευρώπη. Ο Σισέ του είπε στα αγγλικά μία φράση που σημαίνει... μας βίδωσες και στη λαϊκή διάλεκτο σημαίνει μας γ... Από την πλευρά του ο κ.Μαρινάκης απάντησε αν εννοείς αυτό, μπορεί να είναι κι έτσι"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...