Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Πρ. Euro 2012: Νίκησε το Ισραήλ την Γεωργία

UEFA Euro 2012Image via WikipediaΈνα γκολ του Μπεν Χαΐμ ήταν αρκετό στο Ισραήλ για να υποχρεώσει σε ήττα την Γεωργία (1-0) στον όμιλο όπου συμμετέχει η Εθνική. Έφτασαν τους Κροάτες οι παίκτες του Φερναντέζ.

Μοναδική αήττητη ομάδα στον έκτο όμιλο των προκριματικών άφησε την Εθνική ματς το αποτέλεσμα του αγώνα στο Τελ Αβίβ καθώς το Ισραήλ επικράτησε εντός έδρας της Γεωργίας 1-0.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης, το οποίο υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια πέτυχε ο Ταλ Μπεν Χαΐμ 2 στο 59' του αγώνα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Μετά από αυτή την επιτυχία, οι Ισραηλινοί έφτασαν τους σε έξι ματς τους δέκα βαθμούς, όσους έχει και η Κροατία με ματς λιγότερο. Αμφότερες έχουν έναν πόντο λιγότερο από την Εθνική μας, που βρίσκεται στην πρώτη θέση με έντεκα.

Οι συνθέσεις:

Ισραήλ (Λουίς Φερναντέζ): Αουάτ, Μποντάρβ, Ταλ Μπεν Χαΐμ 1, Γκέρσον, Νάτσο (Ταλ Μπεν Χαΐμ 2), Καγιάλ, Κοέν, Ρεφαέλοφ (63' Βέρμουτ), Μπάρντα (71' Μπεναγιούν), Μπουζάγκλο, Κέιναν.

Γεωργία (Τιμούρ Κετσπάγια): Ρεβισβίλι, Σαλουκβάτζε, Κουμπούτια, Καλάτζε, Αμισουλασβίλι, Κιζανισβίλι, Κανκάβα, Νταουσβίλι (46' Κβιρκβέλα), Ιασβίλι (63' Ντβαλισβίλι), Κομπιασβίλι, Μαρτσβαλάτζε (73' Σιράτζε).
Πηγή: www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...