Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Αφετηρία τα Ιωάννινα θα έχει ο 17ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος

Αφετηρία τα Ιωάννινα, θα έχει ο 17ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος, τον οποίο φέτος διοργανώνει η χώρα μας.
 
Με αφορμή το γεγονός αυτό, πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία σύσκεψη στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ιωαννιτών Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Κολόκας, εκπρόσωποι της Τροχαίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
 
Στην σύσκεψη καταγράφηκε η βούληση όλων να συμβάλλουν στην καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης, που πέραν των άλλων θα προβάλλει και την περιοχή. Περιφέρεια και Δήμος, σε αγαστή συνεργασία θα στηρίξουν με τα μέσα που απαιτούνται τον ποδηλατικό γύρο ενώ όλες οι εμπλεκόμενες αρχές θα συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι τις 17 Απριλίου. Μετέχουν 20 ομάδες από εννέα χώρες, τις οποίες απαρτίζουν κυρίως επαγγελματίες αθλητές που καλύπτουν απόσταση 700 χιλιομέτρων.Η ελληνική συμμετοχή στον 17ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο περιλαμβάνει την εθνική ομάδα και τρεις επαγγελματικές ποδηλατικές ομάδες με τις οποίες αγωνίζονται έλληνες και ξένοι αθλητές.
 
Η αφετηρία του διεθνούς γύρου θα γίνει στις 13 Απρίλιου και το 1ο ΕΤΑΠ περιλαμβάνει την διαδρομή: Γιάννινα- Δωδώνη - Φιλιππιάδα - Νικόπολη - Πρέβεζα.«Θεωρούμε ότι η επιλογή των Ιωαννίνων για την έναρξη του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου, αποτελεί μία κορυφαία στιγμή για την πόλη μας. Δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε τους καλύτερους ποδηλάτες της Ευρώπης αλλά και εκείνοι να γνωρίσουν τον τόπο μας και τις ομορφιές του. Παράλληλα, μέσα από την διοργάνωση αυτή, έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε στην πράξη ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή, στηρίζει όλες τις μορφές αθλητισμού, θεωρώντας ότι το κάθε αγώνισμα προσφέρει κάτι ξεχωριστό. Η ποδηλασία μπορεί να αποτελέσει καθημερινό στοιχείο άθλησης. Το ποδήλατο είναι μέσο που μπορεί να μπει στην ζωή μας, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην υγεία μας», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...