Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Έχασε από την Δανία και αποκλείστηκε η Εθνική Παίδων

Τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011 γνώρισε η Εθνική Παίδων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 1-0 από τη Δανία στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του 3ου προκριματικού ομίλου, και έτσι δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Πούλσεν στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα αγωνιζόταν από το 36' με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καραγκούνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στον άλλο αγώνα του 3ου ομίλου η Ιρλανδία 4-1 τη Λετονία.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα. Ακόμα και όταν μείναμε με δέκα παίκτες δεν το έβαλαν κάτω.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο, εκτός από ικανότητα, πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου. Εμείς σήμερα σταθήκαμε άτυχοι σε όλα τα επίπεδα».

Κίτρινες: Ανδρεόπουλος-Άντερσεν, Όλσεν.

Eλλάδα: Καπίνο, Καραγκούνης, Συμεωνίδης, Βοσνακίδης, Σιώπης, Μαυρίας, Ανδρεόπουλος, Γαννιτσάνης (51' Δεμρτζόγλου), Αναστασόπουλος (68' Διβανές), Δημητρίου, Μουζακίτης (41' Παπουτσογιαννόπουλος).
Δανία: Κορχ, Χολστ, Γιόχανσεν, Ντούρμισι, Όλσεν, Νόργκααρντ, Κρίστενσεν (55' Πούλσεν), Ζοχόρε, Φίσκερ, Άκουιστ (70' Γιένσεν), Άντερσεν (55' Άμανκβα).
http://www.inpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...