Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο Jose Mourinho έπαιξε τερματοφύλακας κόντρα στους δημοσιογράφους! (video)

José MourinhoImage via WikipediaΤις ικανότητές του σε ρόλο ποδοσφαιριστή δοκίμασε ο Jose Mourinho, ο οποίος έπαιξε τερματοφύλακας -αλλά και επιθετικός για λίγη ώρα- στο παιχνίδι που έδωσε το τεχνικό επιτελείο της Real Madrid με αντιπάλους τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των Μαδριλένων!
Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, αλλά δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του, που ήταν τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, καθώς και διοικητικοί υπάλληλοι του συλλόγου. Στην αρχή, μάλιστα, άφησε καλές εντυπώσεις, αφού αποσόβησε ένα βέβαιο γκολ και παραλίγο να αποκρούσει ένα πέναλτι που καταλόγισε ο… ίδιος σε βάρος της ομάδας του, παρότι ο διαιτητής είχε υποδείξει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή!
Στην συνέχεια, όμως, ο «Mou» τα έκανε θάλασσα, αφού μια άστοχη έξοδός του επέτρεψε στους δημοσιογράφους να προηγηθούν με 1-2. Έτσι, έβγαλε τα γάντια και πέρασε σε θέση επιθετικού, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι, αφού τελικά η ομάδα του έχασε με 2-3 από εκείνη των διαπιστευμένων ρεπόρτερ.
Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...