Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ύμνοι για τον Παναθηναϊκό από τον ισπανικό τύπο

Ο ισπανικός Τύπος σήμερα εκθειάζει τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του μέσα στο «Palau Blaugrana», αλλά αναρωτιέται κιόλας πώς κατέρρευσε η Μπαρτσελόνα όταν ήταν μπροστά με 16 πόντους διαφορά.
Η εφημερίδα «La Vanguardia» κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο «Hundimiento azulgrana tras el descanso» που μεταφράζεται: «Η Μπαρτσελόνα κατέρρευσε και έγινε το break». Με το δημοσίευμα να αναφέρει πως οι Καταλανοί είχαν προβάδισμα με 16 πόντους, αλλά το έχασαν και πλέον είναι αναγκασμένοι τώρα να νικήσουν στην Αθήνα για να βρεθούν στο Φάιναλ Φορ. Η Μπάτσα σύμφωνα με την «La Vanguardia» ήταν άψογη στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας εξαιρετική άμυνα, όμως ο Παναθηναϊκός τα γύρισε όλα τούμπα. Η συγκεκριμένη εφημερίδα αναρωτιέται στο τέλος: «Αν υπάρχει μια ομάδα ικανή να επιστρέψει για να κερδίσει τρία συνεχόμενα ματς», και συνεχίζει: «Δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί η τρομακτική κατάρρευση».
Από την άλλη, η «Marca» γράφει για την αποτυχία της Μπαρτσελόνα και το πλεονέκτημα να πηγαίνει στον Παναθηναϊκό. Η ισπανική εφημερίδα πλέκει το εγκώμιο του Μάικ Μπατίστ, αναφέρεται στην απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και την επιστροφή του τριφυλλιού στην επανάληψη. H καταλανική εφημερίδα Sport έχει τίτλο: «Υποχρεωτικό να νικήσουμε στην Αθήνα», ενώ μέσα στο κείμενο αναφέρεται στην διαιτησία: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε απέναντι στους διαιτητές». Η «El Pais» γράφει για την κατάρα που έσπασε ο Ζοτς: «Ο Ομπράντοβιτς έσπασε την κατάρα απέναντι στον Πασκουάλ».
Πηγή: www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...