Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Άρης... 97 ετών!

25 Μαρτίου σήμερα και ο Άρης γίνεται 97 ετών! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γιορτάζει σήμερα και σαφώς θα έχει την τιμητική της.

Οι διοικουντες του Άρη μίλησαν στο επίσημο ραδιόφωνο του ομάδας για την σημερινή γιορτή.

Ο Πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ ευχήθηκε:

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά με επιτυχίες και όμορφες στιγμές για τον Σύλλογο μας. Θα τα πούμε στην εκδήλωση για τα 97 χρόνια του ΑΡΗ, έτσι όπως αρμόζει στην Ιστορία του Συλλόγου».

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ επεσήμανε με τη σειρά του:

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στον αγαπημένο μας Σύλλογο για τα 97 χρόνια ουσιαστικής δράσης . Όλη η προσπάθεια είναι να μπουν οι βάσεις ώστε να συνεχιστεί η δημιουργική δράση του Συλλόγου για ακόμη μεγαλύτερους στόχους».

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ είχε να πει:

«Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που είμαστε κομμάτι αυτής της ομάδας και πρέπει να είμαστε περήφανοι. Αυτό που πραγματικά θα ήθελε ο καθένας που διοικεί κάποιο τμήμα δεν μπορεί να είναι άλλη από το να υπάρχει ομοψυχία.

Πρέπει να δούμε ότι πρωτοπόρησε ο Σύλλογος σε ιδεολογία και θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι σε αυτό που θα παραδώσουμε».

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ έκλεισε την τετράδα των Προέδρων υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

«Χρόνια πολλά στον κόσμο μας, σε όλους τους Αρειανούς . Για εμάς η 25η Μαρτίου είναι κάτι ξεχωριστό και σιγά σιγά θα δουλεύουμε στο μυαλό μας τους εορτασμούς των 100 χρόνων που ολοένα και πλησιάζουν.

Η ομάδα εκπροσωπεί την πόλη. Είναι η πρώτη ομάδα που δημιουργήθηκε μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους. Τέτοιες στιγμές αναπολούμε. Όλα αυτά που ζήσαμε εμείς, οι παππούδες μας, οι πατεράδες μας και ελπίζουμε να έχουμε και καλύτερες ημέρες».

http://salonikasports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...