Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

4ο Κύπελλο Ιωαννίνων «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2011»

Με αναμενόμενη τη συμμετοχή 30 περίπου ομάδων πραγματοποιείται το τριήμερο 1-3 Απριλίου, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο διασυλλογικός αγώνας κολύμβησης 4ο Κύπελλο Ιωαννίνων «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2011».
 
Ο αγώνας, που οργανώνει ο ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων, αποκτά φέτος πραγματικά πανελλαδική διάσταση, καθώς πέρα από το σύνολο των ομάδων της πόλης, συμμετέχουν σωματεία από όλη τη χώρα, και για πρώτη φορά από την Αθήνα, ενώ θα υπάρχει εκπροσώπηση και από τη γειτονική Αλβανία.
 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 3 ημέρες και 5 αγωνιστικές περιόδους με ηλεκτρονική χρονομέτρηση ,γίνονται υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και είναι επίσημοι αγώνες κατάταξης-ορίων, πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
 
Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινά την Παρασκευή 01/04 στις 18:30 (προαγωνιστική κατηγορία) και συνεχίζεται το Σάββατο 02/04 στις 09:00 (αγωνιστική κατηγορία) και στις 18:30 (προαγωνιστική κατηγορία) και κλείνει την Κυριακή 03/04 στις 09:00 (αγωνιστική κατηγορία) και στις 13:00 (προαγωνιστική κατηγορία).
 
Τα μέλη του και οι γονείς των αθλητών του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μία άρτια διοργάνωση με στόχο το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού κάτι το οποίο αναζητούν οι ομάδες που θα επισκεφθούν την πόλη μας.
 
Η τελετή έναρξης των αγώνων θα γίνει το Σάββατο στις 17:30 με την παρουσία των αρχών και των επίσημων προσκεκλημένων του Ομίλου.Μεγάλοι χορηγοί στα Ποσειδώνια 2011 είναι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ και η βιομηχανία ΒΙΚΟΣ ΑΕΒΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...