Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός : «Καλύτεροι του χρόνου στην Ευρώπη...»


Η «Vodafone» τίμησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε μια ειδική εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με  την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος των Πειραιωτών.

Οι ποδοσφαιριστές πήραν και το... δωράκι τους από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας, αφού σε κάθε παίκτη του Ολυμπιακού δόθηκε ένα κινητό «galaxy», τελευταίας τεχνολογίας.

Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης και την φωτογράφιση, οι Όλοφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Αβράαμ Παπαδόπουλος και Νταβίντ Φουστέρ μίλησαν για την φετινή σεζόν και το επερχόμενο Champions League, όπου θα συμμετέχει ο Ολυμπιακός...

* Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε σε εκπροσώπους της Vodafone χωρίς ωστόσο να αναφερθεί το θέμα του συμβολαίου του...

Μέλμπεργκ: «Καλύτεροι του χρόνου στην Ευρώπη...»

Για την φετινή σεζόν: «Πέρυσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Φέτος ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ήρθαν παίκτες που έδωσαν ταχύτητα, σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο. Έχουμε καλή ομάδα και είναι σημαντικό που φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου»

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό:«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, θέλω να το ευχαριστηθώ και μετά θα δούμε».

Για το Champions League: «Είναι σπουδαία εμπειρία να αγωνιζόμαστε στην κορυφαία διασσυλογική οργάνωση. Πέρυσι αν και κάναμε μέτρια σεζόν στην Ελλάδα, πήγαμε καλά στο Champions League. Την επόμενη σεζόν ελπίζω να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι και να μπορέσουμε να διακριθούμε. Στόχος μας είναι ο Ολυμπιακός να πηγαίνει καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Θα επικεντρωθούμε και θα δουλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Αβράαμ: «Πετύχαμε τον στόχο μας, δεν εφησυχάζουμε...»

Για το πρωτάθλημα: «Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι ωραίο συναίσθημα. Είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και όλοι χαιρόμαστε για τον τίτλο. Υπήρξαν δυσκολίες κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, τις ξεπεράσαμε και τώρα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι».

Για το αν η φετινή, ήταν η καλύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό: «Κάθε χρονιά όταν καταφέρνεις να κατακτάς έναν τίτλο, θεωρείται καλή».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Μένουν 3 παιχνίδια, πρέπει να κερδίσουμε και στα 3, να κάνουμε το καθήκον μας. Θα τα αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα που αγωνιστήκαμε σε όλο το πρωτάθλημα».

Ιμπαγάσα: «Παίρνει 10 ο κόσμος μας!»

Για την δική του διάκριση: «Είμαι χαρούμενος που βοήθησα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εγώ είμαι ευτυχισμένος επειδή μετά από 12 χρόνια στην Ισπανία ήρθα στον Ολυμπιακό και πήρα το πρωτάθλημα με την ομάδα μου από την πρώτη κιόλας σεζόν».

Για το πρωτάθλημα και τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Χαίρομαι που πήραμε το πρωτάθλημα, συνεχίζουμε με στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Βάζω με άριστα το 10... 10  στον κόσμο μας που ήταν πάντα δίπλα μας σε όλα τα ματς, εντός και εκτός έδρας».

Φουστέρ: «Κάναμε φανταστική δουλειά!»

Για τις θετικές κριτικές που αποκόμισε από όλους στον πρώτο του χρόνο στον Ολυμπιακό: «Τα θετικά σχόλια είναι καλά, εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό για να βοηθήσω τον σύλλογο και τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι».

Για το πρωτάθλημα: «Κάναμε φανταστική δουλειά, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε βαθμούς από δύσκολες έδρες αλλά εκμεταλλευτήκαμε τέλεια και την έδρα μας. Ήταν μια πετυχημένη σεζόν».

Για το Champions League: «Προσωπικά είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ στο Champions League και ελπίζω να πάνε όλα καλά του χρόνου. Φέτος δεν τα πήγαμε τόσο καλά στην Ευρώπη, πρέπει να δείξουμε περισσότερη θέληση και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε περήφανους τους φίλους μας».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρέπει να αγωνιστούμε με την ίδια σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια που μένουν στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε 3 νίκες στα 3 ματς που απομένουν».

*Μικρά - μικρά

12:45 Η εκδήλωση της βράβευσης του Oλυμπιακού από τη Vodafone αναμένεται να ξεκινήσει στη 13:00.

12:50 Πρωϊνή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους «ερυθρόλευκους» παίκτες.

12:55 Πάρντο και Ντουντού κάνουν την εμφάνισή τους στο μέρος όπου θα λάβει χώρα η εκδήλωση, ενώ παρών είναι και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

13:01 Ξεκίνησε η εκδήλωση. Παρόντες όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας.

13:05 Οι παίκτες του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν μπροστά από ένα πλακάτ που φτιάχτηκε ειδικά για τη σημερινή εκδήλωση και το οποίο αναγράφει "Ολυμπιακός Πρωταθλητής Ελλάδος 2011". Αρκετές αιθέριες υπάρξεις, υπάλληλοι της Vodafone, είναι παρούσες στην εκδήλωση και φωτογραφίζονται με τους παίκτες των Πειραιωτών...

13:10 Οι κοπέλες της Vodafone μοίρασαν δώρα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τα οποία ήταν κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας.
http://www.gazzetta.gr/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...