Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Λάρισα - φωτιά 2-0 τον ΠΑΟ (VIDEOS)

AEL-IRAKLIS 2-1Image by stefg74 via FlickrΦωτιά πήρε το νεόκτιστο AEL FC ARENA με τους οπαδούς της θεσσαλικής ομάδας να παραληρούν στις κερκίδες καθώς η Λάρισα νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό και πήρε μεγάλη νίκη-ανάσα για τη μάχη της παραμονής!

Τα γκολ για τη θεσσαλική ομάδα -που μάχεται με ψυχή για τη σωτηρία της- πέτυχαν ο Πανκράτ στο 22’ και ο… Βύντρα με αυτογκόλ στο 27’ ενώ οι πράσινοι είχαν ένα δοκάρι στο 32’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λέτο.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πέναλτι στο 9ο λεπτό σε χέρι του Μελίσση μέσα στην περιοχή.

«Ζωντανή» στο κυνήγι της παραμονής έμεινε η Λάρισα, η οποία για την 25η αγωνιστική της Super League επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού. Στο 22’ ο Πανκράτ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 27’ ο Τσιμπάμπά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


ael pao HL first half
Ανέβηκε από pankar23. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και στο 4’ έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Γκοβού να βρίσκει τον Βύντρα και τον Έλληνα διεθνή να σουτάρει ψηλά άουτ. Στο 9’ οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μελίσση μέσα στην περιοχή, χωρίς να υποδειχθεί παράβαση και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε.

Η Λάρισα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Παναθηναϊκού και μέσα σε πέντε λεπτά «καθάρισαν» το παιχνίδι. Στο 22’ ο Πανκράτ με σουτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 27’ από το λάθος του Βύντρα, ο Τσιμπάμπα μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Τζόρβα κι έκανε το 2-0.

AEL PAO HL SECOND HALF
Ανέβηκε από pankar23. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 32’ είχε δοκάρι σε φάουλ του Λέτο από δεξιά. Στο 42’ ο Σισέ βρέθηκε μόνος με τον Αμπάρη, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Λάρισας, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα εξουδετέρωσε το δυνατό σουτ του Γκοβού.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκό με κύριο εκφραστή τον Λέτο προσπάθησε να σκοράρει, όμως η Λάρισα με καλή άμυνα κράτησε το μηδέν και έφτασε στην πρώτη της νίκη επί του Παναθηναϊκού, από την ημέρα που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...