Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακός: Και οι 28 στην Ολλανδία

O Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για την Ολλανδία και μπορεί όλοι να περίμεναν τους... κομμένους, αλλά ο Πορτογάλος θα πάρει μαζί του όλους τους παίκτες.

Τελικά η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Ολλανδία δεν είχε την είδηση για το ποιοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα πάρει τελικά όλους τους ποδοσφαιριστές του στην Ολλανδία, εκτός φυσικά από τον ανέτοιμο Φουστέρ και όπως φαίνεται οι τελικές αποφάσεις του Πορτογάλου για το ρόστερ θα παρθούν μετά την επιστροφή της ομάδας από το Έρμελο. Έτσι, οι... υποψήφιοι για αποχώρηση παίρνουν ακόμα μια ευκαιρία για να αποδείξουν στον Ζαρντίμ πως αξίζουν μια ευκαιρία στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Αναλυτικά η αποστολή για το Έρμελο: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Μανιάτης, Φέισα, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Γκρέκο.
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...