Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τσιάρτας: «Ιδανικός για Λεβάντε ο Καράμπελας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Βασίλης Τσιάρτας για τον Νίκο Καράμπελα στον ισπανικό Τύπο. Ο Έλληνας αμυντικός γνώρισε την αποθέωση γνώρισε και από τους Χουάν Κάλα και Μανόλο Χιμένεθ.

«Είναι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, αξιόπιστος εντός κι εκτός γηπέδου. Μπορεί να τα καταφέρει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Δεν είναι παίκτης του 10 ή κάποιος σταρ, αλλά ένας χρήσιμος ποδοσφαιριστής. Η Λεβάντε είναι ιδανικός σύλλογος γι’ αυτόν, γιατί παίζει ομαδικά και έχει αμυντικούς προσανατολισμούς. Σε αυτό το σύνολο μπορεί να προσφέρει πολλά», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο Χουάν Κάλα ανέφερε: «Είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τη Λεβάντε. Αν καταφέρει να προσαρμοστεί, μπορεί ακόμη και να κερδίσει θέση βασικού από τον Χουανφράν. Είναι δυνατός, γρήγορος και δύσκολα τον περνάς. Δεν είναι Ντάνι Άλβες ή Ζόρντι Άλμπα, φυσικά, αλλά μου άρεσε πολύ να παίζω δίπλα του. Επίσης είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας και ανοικτός σε προσωπικό επίπεδο. Εξελίχθηκε πολύ υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ», τόνισε ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός άλλοτε τεχνικός της «Ένωσης» ανέφερε: «Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, ένας παίκτης που μπορείς να εμπιστευτείς και ποτέ δεν θα σε απογοητεύσει». Τέλος,  ενώ ο Κίκε Ερνάντεθ, που συνεργάστηκε μαζί του στον Άρη, είπε: «Ήταν ένα παιδί που έπαιζε με πάθος. Από τότε που τον είχα εγώ στον Άρη έχει αποκτήσει πολλές εμπειρίες κι έχει παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να δούμε πόσο σύντομα θα καταφέρει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ισπανικού πρωταθλήματος. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ελπίζω να το κάνει γρήγορα».

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...