Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 7-2

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός και με την ψυχολογία στα ουράνια μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού, συνέτριψε με 7-2 τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο.

Οι Αρκάδες, που άξια έχει κατακτήσει τον χαρακτηρισμό της ομάδας-έκπληξης στον φετινό δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, έκαναν το... λάθος να προηγηθούν στο φαληρικό γήπεδο με 2-0, χάρη στα τέρματα των Ναβάρο (13') και Ροτζέριο Μάρτινς (16') και το πλήρωσαν με την πιο βαριά φετινή τους ήττα.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ξύπνησε στην επανάληψη και με τον Κέβιν Μιραλάς να έχει πάρει φωτιά, ισοπέδωσε το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη.

Ο Βέλγος επιθετικός θα μείωνε σε 2-1 στο 20' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Μακούν, αλλά η αντεπίθεση των «ερυθρολεύκων» θα ξεσπούσε στο δεύτερο μέρος. Στο 49' ο Τζιμπούρ θα έφερνε το ματς στα ίσια και δυο λεπτά αργότερα πάλι ο Μιραλάς θα σκόραρε για να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 53' ήταν σειρά του Ορμπάιθ να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, ενώ στο 70' ο Μιραλάς χτύπησε ξανά και έφτασε στο χατ-τρικ.

Ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει προ πολλού τη νίκη, αλλά δεν θα έπαιρνε το πόδι από το γκάζι... Στο 80' ο Φουστέρ έγραψε το 6-2, για να έρθει και πάλι ο Μιραλάς στο 89' να πετύχει το τέταρτο προσωπικό του τέρμα και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...