Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός 0-2

Την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα εξασφάλισε ουσιαστικά ο Λεβαδειακός με τη νίκη του στο Καυτανζόγλειο επί της Δόξας Δράμας (2-0), στο πλαίσιο της 26ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Θωμά Κατσαβάκη, μετά την ήττα αυτή θα πρέπει να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής, καθώς μόνο με θαύμα θα προλάβει το τρένο της παραμονής.

Η αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο κρίθηκε ουσιαστικά στο 12ο λεπτό. Τότε που ο γκολκίπερ της Δόξας, Δαύκος, ανέτρεψε τον Ναπολεόνι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, ενώ ταυτόχρονα απέβαλλε το νεαρό τερματοφύλακα των «μαυραετών». Ο Σουμπίνιο έδωσε προβάδισμα στους Βοιωτούς κι απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Γιώργου Παράσχουν, Στέφανο Ναπολεόνι, πέτυχε το 2-0 και «καθάρισε» το ματς για τους «πράσινους».

Για περισσότερο από μισή ώρα ο αγώνας μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία, με τους παίκτες του Λεβαδειακού να χάνουν άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, ενώ οι γηπεδούχοι απλά περίμεναν το σφύριγμα του διαιτητή…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...