Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Φερέιρα: «Δεν κατανοώ αυτά που έγιναν»

Απογοητευμένος και προβληματισμένος για το μέλλον του στον πάγκο του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι, που δεν τελείωσε ποτέ.

«Θα προτιμούσα να μιλήσω για ένα μεγάλο ντέρμπι, για έναν μεγάλο αγώνα, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν υπήρξε, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Σαν επαγγελματίας λυπάμαι πολύ, σαν άνθρωπος που αγαπάει τον Παναθηναϊκό, δεν τα κατανοώ αυτά», είπε ο Πορτογάλος, ο οποίος είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του: «Επίσης δεν μπορώ να σχολιάσω για παίκτες που δεν ήρθαν να παίξουν και να είναι παρατηρητές», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Δεν θα ήθελα να πω πράγματα για τα οποία στο μέλλον να μετανιώσω. Ξέρω ότι το μέλλον θα είναι χειρότερο από ότι μέχρι τώρα. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους δημοσιογράφους γιατί δεν θα μιλήσω για τον αγωνιστικό τομέα».

Κλείνοντας, σχολίασε: «Θα έλεγα ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξαν και για άλλη μια φορά συνέχισαν να υπάρχουν θέματα διαιτητικά. Αλλά πραγματικά δεν θέλω να μιλάω για πράγματα που θα μετανιώσω. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με τόσο κόσμο που ήρθε θα ήθελαν να είναι μια γιορτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...