Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Bundesliga: «Τεσσάρες» από Σάλκε, Ανόβερο

250
Image via Wikipedia
Η Σάλκε διέλυσε 4-1 την Καϊζερσλάουτερν και παραμένει το φαβορί για την έξοδο στο Champions League. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν βασικός σε όλο το 90λεπτο με την ομάδα του Γκελζενκίρχεν, ενώ για τους γηπεδούχους ο Κώστας Φορτούνης μπήκε αλλαγή στο 46'.

Η «Λάουτερν» προηγήθηκε μόλις στο 3' με τον Τρόντνεϊ, αλλά από κει και πέρα μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Χόλτμπι ισοφάρισε για το συγκρότημα του Στέφενς, ενώ ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Χούντελααρ με το 20ό φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα έβαλε μπροστά τους «μπλε».

Ο Ραούλ στο 51΄ και ο Φαρφάν στο 81΄ ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της Σάλκε.

Το Ανόβερο διέλυσε 4-1 την Κολωνία και... βλέπει Ευρώπη, καθώς βρίσκεται μόλις ένα βαθμό από τις θέσεις που οδηγούν... εκτός συνόρων.

Ήταν η πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους μετά από τρεις αγωνιστικές, νίκη η οποία ήρθε στο δεύτερο μέρος. Ο Στεντλ έδωσε το προβάδισμα στο Ανόβερο, αλλά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Πετσόνι ισοφάρισε για την Κολονία. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί και πέτυχαν τρία τέρματα, δύο από τον Ντιουφ, ενώ σκόραρε και ο Σλάουντραφ με πέναλτι.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...