Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 του ΟΦΗ στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό κι έχουν, πλέον, τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Χωρίς να παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο και χωρίς να έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι του, ο Ολυμπιακός είχε την πλήρη υπεροχή σε όλο το 90λεπτο απέναντι στον ΟΦΗ που πρόσεξε μόνο την άμυνά του και δεν ενδιαφέρθηκε για να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 43΄ με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Μανιάτη από το ύψος του πέναλτι να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ νωρίτερα, στο ξεκίνημα του ημιτελικού, ο Τζιμπούρ βρέθηκε δύο φορές σε θέση για γκολ, αλλά και τις δύο ήταν άστοχος.

Το…μονότερμα του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Τζιμπούρ, Μιραλάς και Φετφατζίδης απέτυχαν να σκοράρουν στα πρώτα 20 λεπτά της επανάληψης, με τους Κρητικούς να συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο. Μαζική άμυνα και όλοι πίσω από τη μεσαία γραμμή.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος η υπεροχή της ομάδας του Βαλβέρδε καρποφόρησε με την κεφαλιά-γκολ του Ολοφ Μέλμπεργκ, μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Ορμπάιθ (1-0).

 
Ολυμπιακός vs. ΟΦΗ | Το 1-0 από τον Όλοφ Μέλμπεργκ από VideoStars

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...