Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Μουρίνιο: "Είναι μια φανταστική δουλειά του προπονητή Γιοβάνοβιτς και των παικτών"

"Είναι μια φανταστική δουλειά του προπονητή Γιοβάνοβιτς και των παικτών" Αυτό τόνισε ο Μουρίνιο σε συνέντευξη που έδωσε στο MEGA που είχε μια μεγάλη αποκλειστικότητα.

.Ακολουθεί το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοζέ Μουρίνιο στην εκπομπή του MEGA «Σούπερ Μπάλα Live» και τον Γιάννη Θειακό.

Γ. Θειακός: Είμαστε ζωντανά στην ελληνική τηλεόραση και στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live». Έχετε μεγάλο φαν κλαμπ στην Ελλάδα, όπως και στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Πόσο δύσκολο είναι να είσαι φαβορί σε έναν αγώνα;

Ζ. Μουρίνιο: «Πρέπει να αποδεχθείς τις συνθήκες του να είσαι φαβορί. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τους κανόνες του να είμαστε φαβορί. Γιατί και η οικονομική μας δυνατότητα είναι διαφορετική. Γι’ αυτό πρέπει να παίζουμε σαν φαβορί. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Φανταστική οργάνωση ειδικά στην επίθεση. Παίξαμε καλά, παραμείναμε ήρεμοι, αυξήσαμε την ένταση του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο και πετύχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Γ. Θειακός: Είστε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας σας ή μόνο από το αποτέλεσμα;

Ζ. Μουρίνιο: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ξεκούραστος, μας πίεσε περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε πιο αργά, η ομάδα μου άρχισε να παίζει πιο γρήγορα. Όταν ο Μαρτσέλο και ο Κακά μπήκαν στην ομάδα έκαναν τη διαφορά. Έκαναν φανταστική δουλειά. Και ελπίζω ότι στο στάδιο στη Μαδρίτη θα τους υποδεχθούμε όπως τους αξίζει».

Γ. Θειακός: Ο επόμενος στόχος, πιστεύουμε και θέλουμε, τη Ρεάλ στον τελικό. Πιστεύετε ότι θα φτάσετε στον τελικό;

Ζ. Μουρίνιο: «Κανείς δεν πιστεύει ότι ο ΑΠΟΕΛ θα μας νικήσει με 4 γκολ στο Μπερναμπέου. Θα ήταν καταστροφικό. Αλλά μετά από αυτό έχουμε τους ημιτελικούς εναντίον της Μπάγερν ή της Μαρσέϊγ –πιστεύω με την Μπάγερν- και θα είναι δύσκολο, γιατί φιλοξενούν τους τελικούς στο στάδιό τους και θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στον τελικό. Από τη στιγμή που συμμετέχεις στους ημιτελικούς είναι φυσικό να θέλεις να φτάσεις και στον τελικό. Να θες να προσπαθήσεις».

Γ. Θειακός: Για μας η πορεία του ΑΠΟΕΛ είναι ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα»

Ζ. Μουρίνιο: «Δεν νομίζω ότι είναι θαύμα η πορεία του ΑΠΟΕΛ ως εδώ. Είναι μια φανταστική δουλειά του προπονητή Γιοβάνοβιτς και των παικτών. Τους συνάντησα χθες και σήμερα και μίλησα με ορισμένους στην προπόνηση. Έχουν ακμαίο ηθικό. Η φιλοδοξία είναι μεγάλη. Είμαι ευτυχής γι΄αυτό. Και επαναλαμβάνω ότι θα πω στους οπαδούς μας –ελπίζω να πάρω θετική απάντηση- ότι θα ήθελα να τους υποδεχθώ στο Μπερναμπέου όπως τους αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...