Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Πανιώνιος-Δόξα Δράμας 2-0

Αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του στη Σούπερ Λίγκα έκανε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Δόξας Δράμας στη Νέα Σμύρνη.

Αν και θεωρητικά οι «μαυραετοί» έπαιζαν ένα από τα τελευταία χαρτιά τους στη μάχη της σωτηρίας, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε ποτέ μέσα στον αγωνιστικό χώρου, όπου οι «κυανέρυθροι» κυριάρχησαν και πριν καν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα είχαν προηγηθεί με δυο τέρματα.

Μόλις στο 6' ο Αντούνιες με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ρόκα για το 1-0, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Ντιμπαλά θα έβγαινε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και θα έστελνε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

Σαστισμένη από την αρνητική τροπή που είχε πάρει γι' αυτή η εξέλιξη του παιχνιδιού, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε από τα μισά του πρώτου μέρους και ύστερα να ισορροποίησει. Παρόλα αυτά, δεν μπορέσε σε καμία περίπτωση να επιβάλει το ρυθμό της και να εμφανιστεί απειλητική.

Απευλευθερομένος από το άγχος ο Πανιώνιος εμφανίστηκε με ακόμα πιο επιθετικές διαθέσεις στην επανάληψη, αλλά αυτή τη φορά η τύχη δεν του έκανε το ίδιο εύκολα το χατήρι και έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους. Για να διατηρηθεί το 2-0 βοήθησε και ο Ρόκας, που στο 68' πρόλαβε με υπερένταση να βγάλει σε κόρνερ κοντινή προβολή του Κούτσι.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...