Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

VIDEO - Κύπελλο: Ατρόμητος- Αστέρας Τρίπολης 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι κι όπως γίνεται αντιληπτό τα πάντα θα κριθούν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες διεξήχθη στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να έχει ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και τον Αστέρα να παίρνει τα ηνία στην επανάληψη.

Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 25΄ με τον Μήτρογλου να αποφεύγει δύο παίκτες, να φτάνει σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείργησε βρήκε πάνω στον Ουσέρο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Επστάιν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Φυτανίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ήταν η ομάδα που φάνηκε περισσότερο στο γήπεδο, χωρίς, ωστόσο, να είναι ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Ιτάνζ. Ο Αφρικανός γκολκίπερ απέκρουσε το σουτ του Ναβάρο στο 54΄, ενώ στο 90΄ ο Ροτζέριο αστόχησε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής χωρίς να πιέζεται από αντίπαλο.

 
Ατρόμητος vs. Αστέρας Τρίπολης 0-0 | Στιγμιότυπα από VideoStars

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...