Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΕΚ: Το δάνειο της αδειοδότησης!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε ξανά διαθέσιμα για την ΑΕΚ τα λεφτά του Σαουδάραβα και στην ΠΑΕ είναι σίγουροι ότι θα ξεπεράσουν τον σκόπελο της UEFA.


Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είχε χάσει όλες τις προθεσμίες που είχε θέσει ο Τουρκί Αλ Σουνταϊρί για το δάνειο και έτσι τα λεφτά είχαν... φύγει από την Αθήνα και ήταν ξανά στον κάτοχο τους. Το γεγονός ότι η διοίκηση της ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει χρήματα από πουθενά σήμανε συναγερμό και στράφηκαν ξανά προς τον Ντέμη, προκειμένου να γίνουν ξανά διαθέσιμα τα χρήματα του -άτοκου- δανείου.

Ο Νικολαΐδης, τελικά, κατάφερε να το πετύχει αυτό, να είναι δηλαδή ξανά τα χρήματα του Σαουδάραβα στη διάθεση της ΠΑΕ και αυτό που απομένει είναι να ενημερώσουν επισήμως από την ΑΕΚ πόσα λεφτά χρειάζονται. Αν, δηλαδή, μιλάμε για 1,2 εκατ. ευρώ ή για περισσότερα. Οπως και να έχει, όποιο κι αν είναι το ποσό, τα λεφτά θα είναι εκεί για λογαριασμό της Ένωσης μετά τις κινήσεις του Ντέμη.

Το γεγονός αυτό έχει φέρει ξανά αισιοδοξία στα Σπάτα, από όπου λένε ότι με αυτά τα χρήματα θα καταφέρει η ΑΕΚ -έστω και με την ψυχή στο στόμα- να πάρει την αδειοδότηση από την UEFA!

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...