Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Euroleague: Όρθιος στο Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός

Καρδιά πρωταθλητή Ευρώπης έδειξε στο «Γιαντ Ελιάου» ο Παναθηναϊκός. Με μεγάλη εμφάνιση οι «πράσινοι» επικράτησαν της Μακάμπι με 78-69, ισοφάρισαν τη σειρά των πλει οφ της Ευρωλίγκας σε 2-2 και πλέον όλα θα κριθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα σε πέμπτο ματς.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και συγκεκριμένα μετά το 11ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς. Προηγήθηκε ακόμη και με 11 πόντους διαφορά στην 3η περίοδο, αλλά η Μακάμπι επανήλθε και περίπου 3 λεπτά πριν το τέλος πέρασε μπροστά 67-66 με δύο βολές του Μπλου.

Η μπάλα «έκαιγε», αλλά οι παίκτες του Ομπράντοβιτς ήταν αποφασισμένοι να φύγουν νικητές από το Ισραήλ. Με σερί 9-0 πέρασαν μπροστά 75-67, 1.10’’ πριν τη λήξη του ματς και στο διάστημα που απέμεινε οι παίκτες του Μπλατ υπέπεσαν σε σωρεία λαθών, δείγμα της νευρικότητας που είχαν.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με 13 πόντους και καθοριστικά καλάθια στην 4η περίοδο ήταν μακράν ο κορυφαίος των «πρασίνων», ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Καϊμακόγλου, που τελείωσε το ματς με 12. Σμιθ και Λάνγκφορντ πέτυχαν από 14 πόντους για την «ομάδα του λαού».

Η πέμπτη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα (ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία) κι όποια νικήσει θα πάρει το εισιτήριο για τον φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...