Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Μπάσκετ: Νίκη τετράδας το Ρέθυμνο επί του Κολοσσού Ρόδου


Οι φετινές βλέψεις του ΑΓΟ Ρεθύμνου για την είσοδο στην τετράδα αποδεικνύεται πως δεν ήταν... όνειρο «θερινής νυκτός».
Η κρητική ομάδα με τη νίκη της επί του Κολοσσού Ρόδου «έπιασε» στην 4η θέση τον Πανιώνιο, αλλά έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία έναντι των «κυανέρυθρων» (τους νίκησε δύο φορές). Νίκη…οκτάδας πέτυχε ο Άρης στο Μαρούσι, ενώ βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ικαρος Καλλιθέας με το σπουδαίο «διπλό» επί του Ηλυσιακού.
Με τους Ράιτ και Πετγουέι να «πυροβολούν» ασταμάτητα (23 πόντους ο πρώτος και 21 ο δεύτερος) το Ρέθυμνο επικράτησε στο ντέρμπι της 24ης ημέρας του Κολοσσού Ρόδου με 76-70. Οι Ροδίτες, που έχασαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση της βαθμολογίας, είχαν τους Τσάμη και Μπόικιν να κλείνουν το ματς με 13 πόντους έκαστος.
Μπορεί να μην είχε τον Μπάξτερ στη σύνθεσή του, ωστόσο, ο Ικαρος Καλλιθέας πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ηλυσιακού με 69-61. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μπεκ με 21 πόντους, ενώ ο Κασελάκης με 11 πόντους ξεχώρισε από τους γηπεδούχους.
Σημαντικό βήμα για την είσοδό του στην πρώτη οκτάδα και το δικαίωμα να παίξει στα play off απέκτησε ο Άρης, που επικράτησε εκτός έδρας του Αμαρουσίου με 90-69, στον αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Πρώτος σκόρερ των νικητών αναδείχθηκε ο Ταπούτος που σημείωσε 14 πόντους. Για τους γηπεδούχους, ο Νικολαΐδης έκλεισε το ματς με 21π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...