Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΑΕΚ - Χάντμπολ: Παίρνει και Μπαλωμένο!

Φαίνεται ότι η ΑΕΚ στο Χάντμπολ έχει μπεί πολύ γερά στο μεταγραφικό παιχνίδι, που μετά την μεγάλη μεταγραφή του Αλέξη Αλβανού στην ομάδα, φαίνεται ότι θα υπάρξει κι άλλη αυτή του Διεθνή με την Εθνική Ελλάδος, Σπύρου Μπαλωμένου.

Η ΑΕΚ δείχνει μέσα από τις μεταγραφές της ότι πάει φέτος για πολύ μεγάλα πράγματα, θέλει να τα κακτήσει όλα. Ένα μπαμ έγινε με την απόκτηση του Αλέξη Αλβανού, δεύτερο μικρό μπαμ θα γίνει με την απόκτηση αυτήν την φορά του Σπύρου Μπαλωμένου. Ο διεθνής ίντερ έχει κάνει τα τελευταία χρόνια εξαιρετικές σεζόν στο εξωτερικό και η ΑΕΚ τον έχει βάλει στην λίστα της.

Ο Μπαλωμένος θα είναι πιθανότατα και η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ για φέτος, αφού όπως είναι λογικό δεν θα αποκτηθεί ο Γκαιγκανίτς(παίζουν στην ίδια θέση με τον Μπαλωμένο) που είναι εδώ και λίγο καιρό σταντ μπάι από την ΑΕΚ, γιατί σε περίπτωση που στραβώσει του Έλληνα ίντερ(δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες πιθανότητες) τότε θα στραφεί η ΑΕΚ στον Σέρβο παίχτη.

Μάλιστα θα υπάρξουν εξελίξεις τις τελευταίες ώρες, αφού το απόγευμα ο χαντμπολίστας παίχτης θα πάρει την ελευθέρας του από τον Ιωνικό Ν.Φ. και δεν αποκλείεται σήμερα κι όλας να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την ΑΕΚ και να ανακοινωθεί επίσημα αφού ο παίχτης έχει συμφωνήσε σε όλα με την ομάδα.

Ο Σπύρος Μπαλωμένος έχει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό αφού αγωνιζότανε εκεί για αρκετά χρόνια, έχει ατομικές και ομαδικές διακρίσεις στο βιογραφικό του και είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

.aekfans21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...