Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Σκωτσέζικο ντους ετοιμάζει στη Μάδεργουελ ο Παναθηναϊκός

Ετοιμοι για τη μεγάλη μάχη στη Σκωτία είναι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Μάδεργουελ στο Φιρ Παρκ στις 21:45, προκειμένου να βρεθούν ένα βήμα πριν από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θα έχουν εξασφαλίσει την είσοδο τους στο Γιουρό Λιγκ.

Ο Zεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα, ωστόσο φαίνεται πως θα κατεβάσει την ομάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1. Πάντως ο προπονητής του τριφυλλιού είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός μετά το περυσινό πάθημα, απέναντι στην Οντένσε και επειδή ξέρει πως ένα εκτός έδρας γκολ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ενόψει της ρεβάνς, θέλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στον αμυντικό τομέα.

Αν τελικά καταλήξει να κατεβάσει τον Παναθηναϊκό με τρεις στόπερ, οι Βελάσκες, Μπουμσόνγκ και Βύντρα είναι πανέτοιμοι, ενώ από τις δύο πτέρυγες θα τους πλαισιώσουν οι Σπυρόπουλος και Μαρίνο. Μπροστά τους θα παραταχθούν οι Μαρίνος και Βιτόλο με ανασταλτικό ρόλο στα αμυντικά χαφ. Στη μεσοεπιθετική τριάδα θα είναι οι Σισοκό και Ζέκα. Ο Χριστοδουλόπουλος θα κινείται και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ στην κορυφή βρεθεί ένας εκ των Τοτσέ η Πετρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...