Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τοξοβολία: Στην 43η θέση η Ψάρρα

Η Ευαγγελία Ψάρρα άνοιξε σήμερα την αυλαία των ελληνικών συμμετοχών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μετέχοντας στον αγώνα κατάταξης της τοξοβολίας. Η 38χρονη πρωταθλήτρια σημείωσε επίδοση 636 και πήρε την 43η θέση, όπερ σημαίνει ότι στον πρώτο γύρο των νοκ-άουτ αγώνων θα αντιμετωπίσει την Ινδή Μπομπάιλα Ντέβι Λάισραμ, η οποία κατετάγη 22η με σκορ 651. Ο αγώνας αυτός θα γίνει τη Δευτέρα 30/7, στις 12:57 (ώρα Ελλάδας), και η νικήτρια θα αντιμετωπίσει αμέσως μετά τη Μεξικανή Ρομάν ή την Μπάνοβα από το Καζακστάν, για μία θέση στη 16άδα.

Η Ψάρρα ξεκίνησε πολύ καλά και στο πρώτο μισό του αγώνα ήταν 26η, πηγαίνοντας μάλιστα για πανελλήνιο ρεκόρ. Στη συνέχεια, όμως, η απόδοσή της έπεσε, γεγονός που η ίδια απέδωσε στην κούραση. Πρέπει άλλωστε να σημειωθεί ότι η Ψάρρα είχε σταματήσει μετά τους Αγώνες του Πεκίνου, γέννησε και επανήλθε στην ενεργό δράση μόλις πέρυσι.

«Τα πήγα καλύτερα στον πρώτο γύρο, στον δεύτερο έπεσα λιγάκι, αλλά για νέα αρχή, για να μπω πάλι στο κλίμα, ήταν καλά. Δεν περίμενα να επανέλθω τόσο άμεσα. Ξεκίνησα την προπόνηση, αλλά δεν περίμενα να προλάβω τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Η χρονιά όμως πήγε καλά κι έτσι είμαι εδώ. Το γήπεδο είναι ωραίο, οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές, αν και δεν περιμέναμε τόση ζέστη, ήταν ένας γρήγορος και ωραίος αγώνας», δήλωσε η Ψάρρα μετά την ολοκλήρωση του δίωρου αγώνα κατάταξης.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια, η Ελληνίδα τοξοβόλος επισήμανε: «Στα νοκ-άουτ όλα παίζονται. Ηθελα μία καλή κατάταξη για να μην πέσω με κάποιο πολύ δύσκολο αντίπαλο και να έχω ένα πλεονέκτημα, αλλά και αυτό δεν είναι απόλυτο, γιατί μπορεί κάποιος που είναι χαμηλά στην κατάταξη να αποκλείσει κάποιον που είναι ψηλά. Εχει συμβεί πολλές φορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...