Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η έμπειρη Σερένα Γουίλιαμς και η πρωτάρα Ραντβάνσκα

Έτοιμη να κατακτήσει το 5ο τίτλο της στο Γουίμπλεντον είναι η έμπειρη Σερένα Γουίλιαμς, που θα βρει απέναντί της την... σταχτοπούτα Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα (Σάββατο 7/7, 16:00). Διαβάστε την προαναγγελία του τελικού.
 
Εμπειρία VS ταλέντο, ή αλλιώς Σερένα Γουίλιαμς εναντίον Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα. Αυτός θα είναι ο τελικός που θα δούμε το Σάββατο στις 16:00 στο Γουίμπλεντον.

Ξεκινάμε με την 23χρονη Πολωνέζα, που νίκησε με 2-0 σετ την Γερμανίδα, Άντζελικ Κέρμπερ και έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τελικό Grand Slam, ευελπιστώντας μάλιστα να το κατακτήσει και να γίνει No1 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η αποστολή της Ραντβάνσκα δεν θα είναι εύκολη, καθώς εκτός από την αντίπαλό της, αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα υγείας. Η τενίστρια από την Πολωνία δεν συμμετείχε στις συνεντεύξεις Τύπου και αποσύρθηκε από το διπλό την Τετάρτη, αφού έχει πρόβλημα με τον λαιμό και τη μύτη της λόγω των περίεργων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αγγλία.

Απέναντι στην Ραντβάνσκα θα βρεθεί μια πολύ έμπειρη αθλήτρια, που απέκλεισε στα ημιτελικά την Βικτόρια Αζαρένκα με 2-0 σετ και έχει κατακτήσει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 13 ολόκληρα Grand Slam στην καριέρα της. Ο λόγος για την Σερένα Γουίλιαμς, που θα παίξει για 7η φορά σε τελικό του Γούιμπλεντον και θέλει να κατακτήσει τον 5ο τίτλο της στο συγκεκριμένο Grand Slam (2002, 2003, 2009, 2010).

Ο αγώνας λοιπόν αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ώρες αργότερα η Σερένα Γουίλιαμς θα παίξει στον τελικό του διπλού με την αδερφή της Βένους, έχοντας αντίπαλες τις Αντρέα Χλαβάκοβα και Λούσι Χράντετσκρα από την Τσεχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...