Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Τριπλασίασε τις αποδοχές του ο Λεονάρντο!

Στην αρχή φώναζε και απειλούσε για προσφυγή, εάν και εφόσον δεν τον άφηνε η ΑΕΚ να πάει στην Νταεγού. Στη συνέχεια όμως μαλάκωσε (αφού η ΠΑΕ του πλήρωσε τα οφειλόμενα) και σύμφωνα με πληροφορίες άρχισε τα παρακαλετά για να φύγει, προκειμένου να πάει στη Νότια Κορέα.

Τελικά, οι όλες αντιδράσεις του δικαιολογούνται (ειδικά για βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή) καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport το συμβόλαιο που του έδωσε η Γεονμπούκ Χιουντάι Μότορς, δεν θα το έβρισκε στην Ευρώπη, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα.

Πάνω από 1 εκ. το χρόνο!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Λεονάρντο θα υπογράψει τουλάχιστον τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές στις 750.000 ευρώ καθαρά. Επιπλέον, για κάθε του συμμετοχή θα λαμβάνει το ποσό των 10.000 ευρώ(!) και αν υπολογίσετε ότι οι υποχρεώσεις της Χιουντάι πλησιάζουν τα 60 ματς τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, τότε τα μισά ματς να παίξει, ο βραζιλιάνος θα βάλει ένα "χαρτάκι" στην τσέπη.

Φυσικά εκτός από τα παραπάνω χρήματα, υπάρχουν πολλά bonus στόχων, όπως κατάκτησης του πρωταθλήματος συν τις παροχές της ομάδας προς τον ίδιο και την οικογένεια του (σπίτι, αυτοκίνητο, τηλέφωνο, αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής για την πατρίδα του).

Και μόνο ότι το συμβόλαιο του στην ΑΕΚ έφτανε τα 350.000 ευρώ, καταλαβαίνουμε το άγχος που τράβηξε τις τελευταίες μέρες. Κανονικά, θα έπρεπε να χαρίσει στην Ένωση ότι του χρωστάει (150.000) για να φύγει ήρεμος. Γιατί η αλήθεια είναι, ότι αν ο Λεό στην πρόταση των 350.000 έλεγε ότι χαρίζω και τα 150, η μεταγραφή μπορεί να είχε κλείσει. Αλλά είπαμε, είναι βραζιλιάνος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...