Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Πορτιέρης στη Σαντορίνη ο Τζιμπούρ...!

Τρέλανε …κόσμο ο κεφάτος Τζιμπούρ το Σάββατο το βράδυ σε ένα από τα κλαμπ της Σαντορίνης όπου και κάνει τις... καλοκαιρινές διακοπές του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr".

Μέρες χαλάρωσης για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που γεμίζουν τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδους σε θερινούς προορισμούς. Ένας εξ αυτών και ο Τζίμπουρ, που διάλεξε το πανέμορφο νησί της Σαντορίνης για να απολαύσει μέρος των διακοπών του. Και μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε!

Σε τρελά κέφια ήταν το Σάββατο το βράδυ ο Αλγερινός, κάτι που φυσικά δεν ξέφυγε από τη …μύτη του σκύλου. Μπαρότσαρκα στα Φηρά είχε το μενού για τον άσο του Ολυμπιακού, ο όποιος ήταν μέσα στην καλή χαρά και μάλιστα έκανε πλάκα με τον κόσμο.

Σε κάποια στιγμή αρκετά μετά τα μεσάνυχτα ο δρόμος του τον έβγαλε στο διάσημο "ΚΟΟ CLUB" όπου και έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ! Μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισε να υποδυθεί ακόμη και τον πορτιέρη. Στάθηκε λοιπόν στην κεντρική είσοδο του μαγαζιού και έκανε "face control" με τον …δικό του τρόπο στους πελάτες που ετοιμάζονταν να μπουν στο club.

Όπως καταλαβαίνετε έγινε ο σχετικός χαμός αφού τα κριτήρια του ερυθρόλευκου επιθετικού ήταν κάπως ασυνήθιστα. Οι οπαδικές προτιμήσεις του καθενός είχαν μεγάλη σημασία για τον Τζιμπούρ, ο οποίος δεν δίστασε να απαγορέψει σε κάποιον την είσοδο επειδή δεν του άρεσαν τα …μούσια του! Του πρότεινε, μάλιστα, να πάει σπίτι να τα περιποιηθεί και να επιστρέψει, αλλά μόλις έμαθε ότι επρόκειτο για οπαδό του Ολυμπιακού, του άνοιξε χώρο για να περάσει.

Όχι ότι άφησε και κανέναν έξω δηλαδή, απλά όσοι "τολμούσαν" να δηλώσουν οπαδοί άλλης ομάδας περίμεναν λίγο παραπάνω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...