Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης στο Europa League

Τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League έμαθαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει πιο δύσκολ έργο από τους Θεσσαλονικείς.

Η Μπνέι Γιέχουντα από το Ισραήλ ή η Σιράκ από την Αρμενία θα είναι ο αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι Ισραηλινοί επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι 2-0 των Αρμένιων και θα είναι πιθανότατα οι αντίπαλοι των «ασπρόμαυρων». Ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας (2/8) και η ρεβάνς (9/8) στην Τούμπα.

Η πορτογαλική Μαρίτιμο θα είναι η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης, εφόσον οι Αρκάδες ξεπεράσουν την επόμενη Πέμπτη το «εμπόδιο» της Ιντερ Μπακού (1-1 το πρώτο παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν) . Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 2 Αυγούστου στην Τρίπολη και η ρεβάνς στις 9 Αυγούστου στην Πορτογαλία. Η Μαρίτιμο τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος και αν και θα μπορούσε ο Αστέρας να κληρωθεί και με δυσκολότερο αντίπαλο (Αθλέτικ Μπιλμπάο), θα έχει δύσκολο έργο, εάν καταφέρει να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...