Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

VIDEO: Έξαλλος ο Μπέκαμ

Με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής αλλά και χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στην ήττα των Λος Άντζελες Γκάλαξι από τους Σαν Χοσέ Earthquakes.

O 37χρονος μέσος κλώτσησε μια μπάλα προς το μέρος του αντιπάλου του που ήταν πεσμένος στο έδαφος τραυματισμένος. Η μπάλα "βρήκε" και τον παίκτη και τον διαιτητή που τιμώρησε αμέσως τον Μπέκαμ με κίτρινη κάρτα.

Η συμπεριφορά του Άγγλου σούπερ σταρ εξόργισε τους αντιπάλους που έτρεξαν να του ζητήσουν τον λόγο για την ενεργεία του αυτή. Η ένταση επεκτάθηκε και σε άλλους παίκτες με αποτέλεσμα να υπάρξει γενικότερη σύρραξη.
Ο Μπέκαμ δεν ηρέμησε ούτε μετά το τέλος του αγώνα που χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για την αποφυγή των χειρότερων.

Ο παίκτης δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές και ίσως ο αποκλεισμός του από την Ολυμπιακή ομάδα της Αγγλίας, που περίμενε πολύ έντονα να αγωνιστεί με τα χρώματα της Αγγλίας άλλη μια φορά, να τον έχει επηρεάσει πολύ.

Πάντως η ομοσπονδία της χώρας δεν του έδωσε κανένα ελαφρυντικό και  ανέφερε ότι "θεωρεί πως η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και επιζήμια για την δημόσια εικόνα του πρωταθλήματος"


Beckham Kicks Ball At από antonis_tsir

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...