Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΠΑΟ: Η πιο «φτωχή» εκπροσώπηση στην Εθνική Ομάδα

Νικ Καλάθης και Κώστας Καϊμακόγλου είναι οι μόνοι «πράσινοι» που θα ταξιδέψουν στη Λιθουανία για το Εurobasket, σε ένα σπάνιο φαινόμενο για τη σχέση Εθνικής Ομάδος και Παναθηναϊκού.

Η αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Κώστα Τσαρτσαρή, το πρόβλημα του Στράτου Περπέρογλου, τα «κοψίματα» των Ίαν Βουγιούκα και Πατ Καλάθη κι η μετεγγραφή του Αντώνη Φώτση οδήγησαν σε ένα σπάνιο γεγονός: η Εθνική Ομάδα να έχει μόλις δύο παίκτες του Παναθηναϊκού σε επίσημη διοργάνωση.

Ο Νικ Καλάθης αποθεραπεύτηκε κι ο Κώστας Καϊμακόγλου διεύρυνε το σερί του στη «γαλανόλευκη» και θα είναι οι μόνοι εκπρόσωποι του «τριφυλλιού» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Eurobasket. Ο Βουγιούκας «κόπηκε» μόλις χθες κι η διπλή «πράσινη» εκπροσώπηση είναι η πιο φτωχή που έχει υπάρξει ποτέ. Αυτό είναι καλό για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που θα έχει τους παίκτες από νωρίς στη διάθεσή του, αλλά όχι και από άποψη στατιστικής για μία ομάδα που από παλαιών χρόνων μέχρι και στη σύγχρονη Ιστορία του αποτελεί σημαντικό τροφοδότη της «επίσημης αγαπημένης».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...