Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Καλή συμπεριφορά ζητά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να να μην... ξεφύγει σε κανένα σημείο στο ματς της Πέμπτης με τη Μακάμπι, εξέδωσε η “πράσινη” ΠΑΕ

Το “τριφύλλι” έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA για τον αγώνα με την Οντένσε.
 
Έτσι, σε οποιαδήποτε παράβαση την Πέμπτη, θα υπάρξει αυτόματα και τιμωρία της έδρας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
“Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την Maccabi Tel Aviv
 
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τη ΜακάμπιΤελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 25 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, υπενθυμίζει στους φιλάθλους μας ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (π.χ. χρήση βεγγαλικών ή/και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser) και ότι η ομάδα έχει τιμωρηθεί με την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA για τον αγώνα με την Οντένσε.
 
Συνεπώς, οποιαδήποτε παράβαση αυτόματα θα οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας και για το λόγο αυτό οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε ώστε η εικόνα στο γήπεδο να είναι η καλύτερη δυνατή. Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα και να την προστατεύσουν διατηρώντας τη συμπεριφορά τους σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια”.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...